Étlap

Előételek

Levesek

Halászlé

Klasszikus halas főételek

Halpiac – sült halak egészben

Halpiachoz választható köretek

Hal(l)atlan ételek

Klasszikus főételek

2 személyes tálak

Tészták

Saláta

Desszertek

Savanyúság

Öntetek, szószok

Vendég „óhaj”

Az egyben sült halak tömegének mérése nyers állapotban történik!

Jelmagyarázat

A homokórával jelzett ételek elkészítése 20 percnél több időt vesz igénybe!

Húsmentes étel

Allergének listája

A feltüntetett jelzések tájékoztató jellegűek, kérjük tájékozódjon a felszolgálóktól!

1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Tojás és a belőle készült termékek
3. Hal és a belőle készült termékek
4. Tej és az abból készült termékek
5. Diófélék: dió, mogyoró, mandula, kesudió, pekándió, pisztácia és a belőle készült termékek
6. Zeller és a belőle készült termékek
7. Mustár és a belőle készült termékek
8. Gomba és abból készült termékek

Az árak forintban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t és a 15%-os szervízdíjat (ami nem azonos a borravalóval). A borravaló elfogadásáról szóló törvény 52.§ 2. bekezdésére hivatkozva az ügyvezető engedélyezi a borravaló elfogadását!