Előételek
Levesek
Halászlé
Klasszikus halas főételek
Halpiac – sült halak egészben
Halpiachoz választható köretek
Hal(l)atlan ételek
Klasszikus főételek
2 személyes tálak
Tészták
Saláta
Desszertek
Savanyúság
Öntetek, szószok
Vendég „óhaj”
Az egyben sült halak tömegének mérése nyers állapotban történik!
Jelmagyarázat
A homokórával jelzett ételek elkészítése 20 percnél több időt vesz igénybe!
Húsmentes étel
Allergének listája
A feltüntetett jelzések tájékoztató jellegűek, kérjük tájékozódjon a felszolgálóktól!
1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Tojás és a belőle készült termékek
3. Hal és a belőle készült termékek
4. Tej és az abból készült termékek
5. Diófélék: dió, mogyoró, mandula, kesudió, pekándió, pisztácia és a belőle készült termékek
6. Zeller és a belőle készült termékek
7. Mustár és a belőle készült termékek
8. Gomba és abból készült termékek
2. Tojás és a belőle készült termékek
3. Hal és a belőle készült termékek
4. Tej és az abból készült termékek
5. Diófélék: dió, mogyoró, mandula, kesudió, pekándió, pisztácia és a belőle készült termékek
6. Zeller és a belőle készült termékek
7. Mustár és a belőle készült termékek
8. Gomba és abból készült termékek
Az árak forintban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t és a 15%-os szervízdíjat (ami nem azonos a borravalóval). A borravaló elfogadásáról szóló törvény 52.§ 2. bekezdésére hivatkozva az ügyvezető engedélyezi a borravaló elfogadását!